Mehmet Özen İlkokulu


Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz kurulduğu yıllardan itibaren birçok önemli başarıya imza atmış olup Tavas´ın köklü okullarından biridir. İlçe Merkezi ve İl genelinde yapılan sosyal ve kültürel faalyetlerde de birçok derecesi bulunmaktadır.

Saatler: 08:40-12:05 13:05-14:40
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02586131035

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://mehmetozenio.meb.k12.tr

Adres - ORTA MAH. OVA SK. MEHMET ÖZEN ILKOKULU BLOK NO 2 TAVAS / DENİZLİ

Öğretmen :25
Öğrenci :338
Derslik :19
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4000
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Denizli Tavas İlçe Merkezi Orta Mahalle Mehmet Fevzi Efendi Caddesi Ova Sokak No:2

Adres - ORTA MAH. OVA SK. MEHMET ÖZEN ILKOKULU BLOK NO 2 TAVAS / DENİZLİ

Ulaşım Denizli Tavas arasında 20 dakikada bir ilçe minibüsü seferleri vardır. Bunun dışında ilçe köy ve kasabalarından da Denizli´ye minibüs ile ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Tavas İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Denizli İline uzaklığı yaklaşık 45 Km olup her 15-20 dakika arasında ulaşım imkanı vardır.